Ons borstteam

BORSTTEAM  Erkende coördinerende borstkliniek AZ Oostende  - campus Damiaan

De behandeling van borstkanker is niet voorbehouden aan één specialist maar verloopt over verscheidene specialismen heen.

Dankzij een intensief overleg tussen geneesheer-specialisten, verpleegkundigen,  kinesitherapeuten, psycholoog en sociaal assistent kunnen wij de voor u meest actuele behandelingen aanbieden in overeenstemming met de recentste internationale richtlijnen, gekoppeld aan een persoonlijke zorgverlening waarin uw bekommernissen en vragen centraal staan.

Het is evident dat een diagnose in een vroegtijdig stadium van de ziekte, een snelle aanpak en de geëvolueerde behandelingen de genezingskansen doen toenemen.

Wekelijks is er een multidisciplinair overleg waarbij elke patiënte individueel besproken wordt. 

De link met de verschillende leden van het borstteam is bijzonder kort zodat u altijd snel geholpen of doorverwezen wordt. We beschouwen dit als een grote troef want wachttijden (en de ermee gepaard gaande onzekerheid) worden zo tot een absoluut minimum beperkt. 


Belangrijk !

Vanaf 01.11.2023 voer ik alle borstkankeroperaties uit binnen het nieuwe AZ Oostende (borstkliniek campus Damiaan). Raadpleging is enkel mogelijk op campus Damiaan (zie 'contact' - 'consultatie Dr. Venken').